《在商言商》

分文不收地为您的生意进行宣传

Archive for the category “Decoration”

LIEW FAH TRADING SDN BHD: Basket,trays,matel container,souvenir,rattan chair,bamboo blinds,ribbons,bags,pouch,lantern,wrapper,hanging,wedding basket,cushion cover

photo
photo
photo

photo

photo
cantik kan.. latern star pun ada
they have a thousand stock k, don worry if takut habis
instead of paper lantern, dorang jual bakul2.. and seriusly bakul sangat cantik2 k. and price? of coz cantik…. 🙂
you can use this bakul as you hantaran ker.. or gift to friend or relative..
Main Products: basket,trays,matel container,souvenir,rattan chair,bamboo blinds,ribbons,bags,pouch,lantern,wrapper,hanging,wedding basket,cushion cover

LIEW FAH TRADING SDN. BHD.

Handicraft Supplies-Wholesale Manufacturers

dalam kedai tu de berpuluh2 paper lantern idaman korang semua, macam2 size and macam2 bentuk k.

Address: No. 10, Jalan Panggong, Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur, 50000
Phone number: +60 (0)3 2078-4854     Fax: 03-2078 4854
E-mail:
pesanan :
~~kalau nak pegi kedai ni, tolong la pegi siang hari.jangan jadi macam aku.pegi malam buta.memang tak dapek la kann..pukul 5.30 dah tutup kedai.
~~kalau nak pegi better call dulu nak lantern color ape kan. kang jadi macam aku lagi.main redah jer. last2 stok warna yang aku nak tu takde. kan dah menyesal 2kali.bazir masa lak tu.sejak nak tunang ni, pandai lak aku tahu menghargai masa..ngeheee
ni no telefon basket shop 03-20784863.ingat!!waktu operasi 9.30am sampai 5.30pm.. hari ahad kedai tutup.
tapi kalau korang takde masa nak pegi siang hari, korang boleh call inform nak ambik malam.diorang akan pas barang tu kat kedai lagi 1.
Advertisements

Post Navigation