《在商言商》

分文不收地为您的生意进行宣传

LIEW FAH TRADING SDN BHD: Basket,trays,matel container,souvenir,rattan chair,bamboo blinds,ribbons,bags,pouch,lantern,wrapper,hanging,wedding basket,cushion cover

photo
photo
photo

photo

photo
cantik kan.. latern star pun ada
they have a thousand stock k, don worry if takut habis
instead of paper lantern, dorang jual bakul2.. and seriusly bakul sangat cantik2 k. and price? of coz cantik….🙂
you can use this bakul as you hantaran ker.. or gift to friend or relative..
Main Products: basket,trays,matel container,souvenir,rattan chair,bamboo blinds,ribbons,bags,pouch,lantern,wrapper,hanging,wedding basket,cushion cover

LIEW FAH TRADING SDN. BHD.

Handicraft Supplies-Wholesale Manufacturers

dalam kedai tu de berpuluh2 paper lantern idaman korang semua, macam2 size and macam2 bentuk k.

Address: No. 10, Jalan Panggong, Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur, 50000
Phone number: +60 (0)3 2078-4854     Fax: 03-2078 4854
E-mail:
pesanan :
~~kalau nak pegi kedai ni, tolong la pegi siang hari.jangan jadi macam aku.pegi malam buta.memang tak dapek la kann..pukul 5.30 dah tutup kedai.
~~kalau nak pegi better call dulu nak lantern color ape kan. kang jadi macam aku lagi.main redah jer. last2 stok warna yang aku nak tu takde. kan dah menyesal 2kali.bazir masa lak tu.sejak nak tunang ni, pandai lak aku tahu menghargai masa..ngeheee
ni no telefon basket shop 03-20784863.ingat!!waktu operasi 9.30am sampai 5.30pm.. hari ahad kedai tutup.
tapi kalau korang takde masa nak pegi siang hari, korang boleh call inform nak ambik malam.diorang akan pas barang tu kat kedai lagi 1.

Single Post Navigation

3 thoughts on “LIEW FAH TRADING SDN BHD: Basket,trays,matel container,souvenir,rattan chair,bamboo blinds,ribbons,bags,pouch,lantern,wrapper,hanging,wedding basket,cushion cover

  1. nadira ismail on said:

    Kedai nie open dari kul 10 pagi smp pukul 6 petang, and hari weekend dia open dari kul 8 pagi smp tenghari jer k..

  2. liza nur on said:

    orait about price, paper lantern nie de macam2 size kan so harga pun macam2 la.. tapi still afford to beli k.. don worry not to expensive sangat.. you guys can afford to buy it…
    so for those future bride to be.. boleh la pergi ke sini k…

  3. Anaztasia on said:

    saya decide untuk membeli paper lantern di Petaling Street,
    kebetulan saya mempunyai urusan di Kuala Lumpur .
    Saya membelinya di Kedai Basket Shop. Murah tahu.
    Kalau 12 inchi (30cm) tu harga dalam RM. 4.00,
    Kalau 14 inch harga dalam RM 4.50, sayugia diingatkan
    harga tersebut tidaklah tetap, semakin banyak anda beli,
    semakin murah la anda dapat🙂. Saya dapat harga RM. 3.20
    (20% diskaun tak silap la) sebab membeli dalam kuantiti 200 keping.

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / 更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / 更改 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / 更改 )

Connecting to %s

%d 博主赞过: